Tänään on minun synttäri päivä! :) Toistaiseksi päivä on mennyt loisteliaasti: lomapäivä ja loistava aurinkoinen ja kuuma sää. Aamutuimaan sain Davidilta (skottikämppis) ja Emmalta (Davidin kaveri, joka asuu naapurissa) synttärikortit, kakun, ja hammasharjan, jossa on kielen puhdistin :P Loistavaa!

Hyvän aamun jälkeen mentiin Emman ja Davidin kanssa lounaaksi hamppareille Burger Fueliin, joka on uusiseelantilainen ketju, josta saa valtavan kokoisia hamppareita. namnam. Sitten jatkettiin ostoksille, en tosin ostanut muuta kuin uudet kengät (vanhat olivat tulleet niin kuluneiksi, että baariin pääseminen kiireisinä iltoina ei enää niillä onnistunut ;), aika siis hankkia uudet). Illalla meidän kämpille on tulossa muutamia tuttuja viettämään synttäreitä: kämppikset, muutama jenkki, pari ranskalaista, saksalainen Holger, jonka tapasin jo Aucklandissa ja muutamia muita kenties.

Viime torstaina minulla oli ensimmäiset treenit pikkupoikien kanssa. Tai ei ne nyt niin pieniä ollutkaan, valmennan yhden collegen (15-17 vuotiaita) kakkosjoukkuetta. Treeneissä oli 22 pojua ja muutama vielä puuttui. Ensi viikon lopulla minun pitää kuitenkin päättää ketkä 14 pääsevät joukkueeseen ja lopuille etsitään vissiin joku jämä tiimi :( Aika vaikeaa sanoa 3 treenien perusteella ketkä ovat ne 14 parasta pelaajaa, mutta ei auta kuin yrittää.