Keskiviikkoiltana saavuin siis Paihialle. Tapasin heti hostellissa mukavan belgialaisjatkan, jonka kanssa paatettiin lahtea heti seuraavana aamuna delffiiniristeilylle. Tosrstaiaamuna klo 8 lahdettiin sitten etsimaan Dolphin Discoveries firman lautalla delffiineja ja meilla kavi heti tosi hyva tuuri silla merenlahti Paihian edustalla sattui olemaan niita pullollaan :D. Edellisena paivana kyseinen alus ei ollut onnistunut loytamaan ainuttakaan delffiinia, koska alueella liikuskeli muutamia tappajavalaita. Nyt kuitenkin naimme heti ensimmaisen 1,5 tunnin aikana yli 50 pullonokkadelffiineja, jotka tulivat tosi lahelle laivaamme ja seurailivat ja tutkiskelivat meita. Hauskoja elukoita :). Harmiksemme emme voineet menna uimaan naiden delffiinien kanssa koska kaikissa tapaamissamme laumoissa oli pienia muutaman viikon ikaisia vauvadelffiineja ja silloin niita ei saa hairita, koska vauvadelffiinit kuolevat helposti, jos niita ja niiden aiteja hairitaan kun ne ovat pikkuisia. Laivamme pera-aalloista nama delffiinit tekivat upeita hyppyja korkealle ilmaan, mika oli tosi makean nakoista. Naimme myos kolme pienen pienta pingviinia!

Aikamme pullonokkadelffiineja seurailtuamme lahdimme merenlahdesta avomerellepain etsimaan common dolphinseja, jotka ovat edellisia pienempia ja tosi vikkelia delffiineja. Taas kavi hyva tuuri ja loysimme parven ja paasimme jopa uimaan naiden delffiinien kanssa! :D Common dolphinsit ovat kuitenkin pienen kokonsa takia hieman pelokkaita ihmisten seurassa ja pysyttelivat ehka noin 10-15 metrin paassa meista eika siis paasty kunnon kontaktia tekemaan naiden kanssa mutta hauskaa oli edes yrittaa.. Saa oli loistava ja huippuristeily oli noin kokonaisuudessaan.

Risteilyn ja ruokailun jalkeen mentiin belgialaisen Herbertin kanssa pelaamaan tennista 1,5 tunniksi hostellin vieressa olevalle tenniskentalle. Oli kivaa urheilla valilla.. Illalla tehtiin perus matkailijan ruokaa: pastaa ja tomaatti-valkosipuli kastiketta.. ja olutta tietysti ;) Kokonaisuudessaan torstai oli pitkasta aikaa tositosi mukava paiva.

Perjantaina menin Paihiasta lautalla Russelliin, jossa tapasin opiskelukaverini Joelin, jonka vanhemmat asuvat Russellin lahistolla. Paasin siis jalleen kerran kotimajoitukseen 2 seuraavaksi yoksi. Talo on aivan uskomattomalla paikalla kukkulan paalla merinakoalalla. En ole varmaan koskaan nukkunut nain hienossa paikassa. Joelin isa on taiteilija ja talo on taynna hienoja taideteoksia ja merenrantaan paasee uimaan parin minuutin kavelylla. Pari paivaa ennen kuin tulin tanne merenlahdella talon alapuolella oli ollut Tom Hanksin ja Russell Crowen luksusjahdit kavaisemassa... Perjantaina sain aivan luksus kotiruokaa ja ruoan jalkeen pelailtiin Joelin ja Joelin kaverin Kennyn kanssa Singstaria ja juotiin olusia. Aika hauskan kuuloista oli 3 jatkan singstar sohellukset ;). Illalla katsottiin viela American Pie 3 :).

Tanaan paiva alkoi pulahduksella merenlahteen ja pannukakku aamiaisella. :p Valitettavasti minun pitaa lahtea taalta jo huomenna takaisin Aucklandiin.