Eilen ei tapahtunut ihmeempia. Kavin baarissa jossa piti olla porukkaa laivareissulta, mutta eipa sitten ollutkaan. Ja kun ei ollut ihmisia niin eipa saanut sitten mitaan ilmaistakaan. Hengailin parituntia meidan laivan dive masterin kanssa jutustellen ja pelaillen bilista ja kymmenen aikaan painelin hostelliin nukkumaan.

Tanaan on ollut rentoutumispaiva. Herasin vasta puolikymmenen aikoihin, kavin ostamassa vahan aamupalaa, menin laguunille potkottelemaan ja myohemmin pesin pyykkia. Hostellissa piti vaihtaa huonetta, koska aikaisemman wc vuoti alapuolella oleville. Uudessa huoneessa on kaksi brittityttoa ja saksalainen Friedrich, jonka kanssa saatan menna illalla pikaoluselle. Friedrich esitteli minut myos suomalaiselle Minnalle, joka on hostellimme keittiossa toissa. Taalla kylla tormaa suomalaisiin ihan toisella tavalla kuin Uudessa-Seelannissa tahan asti. Mutta saksalaisia on silti aina tuhansittain enemman.

Nyt menen kauppaan ostamaan jotain ruoka-aineksia. Airlie Beachilla on ainoastaan yksi ruokakauppa, joka on tosi kallis ja jos en loyda mitaan halpoja pasta-aineksia (tonnikalaa, jauhelihaa jne) taytyy varmaan menna vaan makkiin syomaan hamppariateria. Ruokaa yleisesti ottaen tulee nain reissun paalla syotya aika vahan (aamupala ja paivallinen + jotain pienta valilla, jossa on onnekas). Huomenna on edessa 10 tunnin bussimatka Cairnsiin.. taytynee hankkia jotain ruokaa myos tuolle matkalle.

Kerronpa nyt vahan millaisessa paikassa talla hetkella elelen. Airlie Beach on pieni kyla, joka periaatteessa on kokonaisuudessaan yhden tien varrella muutaman sadan metrin matkalla ja taynna backpackereita. Ihmiset taalla lahinna juhlii, makailee laguunilla (mereen ei voi menna meduusojen takia), ja menee purjehduksille. Paljon muuta tekemista ei ole, mutta kavereita on helppo loytaa.