Ensimmäiset päivät ovat kuluneet kaikenlaisia asioita järjestellen. Olen ostanut kaikenlaista kodin käyttötavaraa ja ruokaa ja sellaista. Joitakin siivoustarvikkeitakin on tullut hankittua, kuten pöytärättejä ja astioiden kuivauspyyhkeitä ja astianpesuainetta. Toivon, että kun siivousvälineet ovat täällä valmiiksi niin tulevat kämppikseni vaivautuisivat pyyhkimään pöytiä ja tiskaamaan ahkerasti ;).

Eilen kävin katsomassa yhden fudisjoukkueen treenejä. Kyseisellä joukkueella on jonkinlainen yhteistyödiili yliopistoni kanssa. Kävin esittäytymässä valmentajalle, joka on irkku, ja kertomassa että voisin tulla pelailemaan joukkueeseen. Joukkueen taso ei ole hääppöinen (ehkä jotain suomen 5 divari tasoa tai sinnepäin), mutta valmentaja vaikutti ihan asialliselta. En viitsinyt mennä mukaan treeneihin kun minulla ei vielä ole nappiksia. Joukkueella on treenit 2 kertaa viikossa. Treenipaikka on noin 25 minuutin päässä, joten kun juoksen sinne ja takaisin ja treenailen vielä parituntia niin siitä tulee ihan hyvin siten jo urheiltua. Yritin tänään mennä metsästämään nappiksia, mutta se ei näköjään olekaan niin helppoa. Wellingtonissa on 2 urheilukauppaa ja kummassakin on aika huonot fudiskenkävalikoimat vielä toistaiseksi kun kausi on kuulemma vasta alkamassa. Kenkiä on tulossa parin viikon sisällä mutta minun pitäisi päästä jo ensi viikolla treeneihin.. höh. Lisäksi ongelmia aiheuttaa se, että nyt kentät ovat tosi kuivia ja kovia, joten normaaleilla nappuloilla pärjää aivan hyvin ja itseasiassa irtonappulat ovat liian pitkät ja kipeyttäisivät jalat. Mutta kun talvi eteneen kentistä tulee pehmeämpiä, märempiä ja ehkä jopa mutaisia, jolloin irtonappikset olisivat poikaa. En halua ostaa kuin yhdet nappikset, joten pitäisi löytää joku välimuoto, mutta kun valikoimat ovat vielä huonot niin vaihtoehtoja ei kauheasti ole... :(

Halpa punttiskin löytyy tuosta aivan koulun vierestä, tosin se ei ole kauhean hyvä tai uusi kuten Aucklandin kampuksella. Löytyy sieltä kuitenkin kaikki tarvittavat vermeet joten sinne varmaan menen sitten kuntoilemaan. En kuitenkaan saa vielä 1,5 viikkoon salikorttia, koska halvan kortin saa hankittua vasta kun koulu alkaa. Vielä ei ole kavereita Wellingtonissa, kun tänne ei ole saapunut vielä kauheasti opiskelijoita.. Olisi kiva tavata ihmisiä välillä, mutta kyllä niitä sitten tulee jossain vaiheessa.. Tällä hetkellä Wellingtonissa on todella kesäistä ja lämmintä, ehkä jopa kuumaa. Noin +25 kumminkin ollut joka päivä.