Kaisa lahti eilen kotia kohti Aucklandista. Talla hetkella Kaisa lienee matkalla Sydneysta Hongkongiin.. Kivaa oli reissailla Uudessa-Seelannissa ympariinsa vuokra-autolla eika onnistuttu edes hajottamaan autojamme ;). Ajettiin jotain 3500 kilometria 14 paivassa mita voi pitaa ihan hyvana saavutuksena. (Kaisalla on jossain muistissa tarkempi lukema, joka ehka tulee tanne kommentiksi jossain vaiheessa. Kaisa: vinkkivinkki) Aika meni kylla tosi nopeasti kun maisema vaihtui lahes paivittain. Onneksi otettiin pohjoissaarella vahan hitaampi paivavauhti, muuten olisi vasy iskenyt.

Asun nyt entisessa opiskelijakylassani yhden asunnon olohuoneen lattialla patjalla. Hostelleihin verrattuna hyvaa on se ettei leposija ainakaan nirsku ja narsku kuten useimpien hostellien rautaiset kerrossangyt. Huono puoli puolestaan on se, etta oleilen toisten ihmisten tiella, jotka varmaan haluisivat kayttaa keittiota ja olohuonetta ilman etta siella majailee uninen patjaelain. Siksi en haluakaan jaada liian pitkaksi aikaa nurkkiin pyorimaan. Matkaa on siis jatkettava viela hetken.. :D

Ajattelin lahtea ensi viikolla (ehka maanantaina) bussilla kohti Gisbornea, jossa minulla on muutamia tuttuja. Sain myos kutsun kyseiseen kylaan kaverini Paivin vaihtovuoden aikaiselta perheelta. Toivottavasti ajankohta on heille sopiva.. Ei silla tosin valia, hostellielamaan on tassa viimeisen 2kk aikana jo ehtinyt tottua. Kaksi ja puoli viikkoa pitaa viela pyoria ympariinsa ennen kuin paasen Wellingtonin kotiini asuskelemaan. Pitaisi varata varmaan jo muuttoauto, eli pienin ja halvin mahdollinen vuokra-auto, jotta saan kamani Aucklandista Wellingtoniin.

Aucklandissa on nyt melko kuuma. :)) Hyvahyva, kesa siis on saapunut tanne entisille asuinsijoilleni. Ajattelinkin marraskuun lopussa, etta onko taalla koskaan kuuma.