Taas tasapeli! Ärsyttävää.. Oltiin taas parempi joukkue, mut päästettiin yksi maali liikaa ja tuloksena tasapeli. Pelasin topparina koko pelin. Ensimmäinen vastustajan maalille ei puolustuksessa voitu paljon mitään, kun meidän keskikenttäpelaajat eivät tulleet puolustamaan tarpeeksi nopeasti ja vastustajia oli vapaana aivan liikaa. Toisen maalin sen sijaan pistän täysin itseni ja meidän toisen topparin syyksi, ei saatu palloa pois vastustajilta ja merkattiin hyökkääjät väärin :(. Muuten puolustettiin tosi hyvin läpi pelin. Eipä sentään vielä olla hävitty yhtään peliä :D.

Pelin jälkeen neuvottelin valmentajan kanssa meidän taktiikasta. Tähän asti kun puolustuksen ainoa tehtävä on ollut puolustaa ja pysyä alhaalla läpi pelin 4 pelaajan linjassa. Kerroin valkulle, että puolustaminen on tosi tylsää jos meille ei anneta mahdollisuutta osallistua peliin silloin kuin meillä on pallo. Saanemme jatkossa hieman enemmän vapauksia ja auttaa keskikenttää pallon hallinnassa. Yipii! :)

Polvet on taas verillä pelin jäljiltä, mutta se nyt ei ole mitään uutta. Vanha rupi aukesi ensimmäisen viiden minuutin aikana, kun pallo osui siihen...