Onneksi Wellingtonissa ei ole kuulemma talvellakaan juurikaan kylmempaa kuin mita siella nyt oli. Nahtiinpa aurinkokin Wellingtonissa ja tuulensuojassa oli jopa lammin :) Wellingtonissa kaytiin 3. paiva etsimassa minulle uusi koti. Muutan kuutioon ;) Asuntolan nimi on the Cube ja se sijaitsee aivan WEllingtonin keskustassa ja yliopiston vieressa. Nain jopa yhden kamppiksistani, skottijatka. Asunto oli tosi hyva hankkia nyt, koska ne tuntuivat olevan jo melko taynna. Myohemmin ei olisi ehka onnistunut. Nytkin sen hommaaminen jai hieman tiukille.. Kun kavin koulun toimistoissa kyselemassa lennon lahtoon oli vain kaksi tuntia aikaa ja toimistotatien ilmeet olivat hauskat kun kerroin taman. Kaikessa tohinassa meinasin myos jattaa reppuni toimistoon, onneksi kaisa oli tarkkana ja pelasti :D Nyt odotan oikeastaan jo innoissaan Wellingtoniin muuttoa, mutta sita ennen pitaa viela reilu kuukausi tassa lomailla.. pahapaha..

Wellingtonista lennettiin etelasaarelle pikkuruisella 12 henkilon koneella ja voin sanoa etta oli elamani hienoin lento. Upeat nakymat. Pictonista haettiin vuokraauto autovuokraamon edesta (avaimet tyylikkaasti rekisterilaatan takana, koska itse vuokraamo oli jo kiinni. Pieni Toyota Starlet on menopelimme. Ajettiin eilen sitten Westporttiin, pieneen kylaan, jossa yovyimme. Tanaan painelimme jo Franz Josefin jaatikolle, jonne kohta menemme seikkailemaan. :D

Tultiin juuri jaatikolta ja siella oli oikein siistia ja kaunista. Oli hauska kavella piikit jaloissa ison jaakimpaleen paalla. Naimme paljon vesiputouksia ja hassua oli se, etta jaatikkoa ymparoi sademetsa :o Huomenna jatketaan matkaa taalta etelaan kohti Wanakaa. Tiedossa pitaisi olla hienoja maisemia ja n. 5 tunnin ajopaiva (pysahdysten kanssa ajoaika voi toki kasvaa). Kaisaa ei paasteta enaa rattiin, koska tanaan komeasti tormattiin bensa-asemaan ;) ratti oikealla puolella tuottaa ilmeisesti hieman vaikeuksia.. Oikeastioikeasti ajettiin vain bensa-aseman tankin kanttarin paalle, mutta kylla siinakin pelkaajan paikalla pelastyi :o Sattuuhan noita.. Auto on ehja, mutta pelkaaja pelkaa ;)

Kaisan huomioita: Ei ole mitenkaan helppoa totutella siihen, etta ratti on oikealla puolella eika vasemmalla... Yleensa siella kuskin vasemmalla puolella on kovin vahan autoa... Onneksi tormattiin vaan bensikseen eika bensis edes rajahtanyt! :)

Tanaan otin opintolainaa 2200 :) Silla pitaisi parjata sitten vaihtovuoden loppuun asti (on minulla viela rahaa muutakin, onneksi). Rahaa kuluu, mutta niin pitaakin.. minusta on tullut tuhlari ;)