Voitettiin lauantainta eka sarjapeli tiukan taiston jälkeen 2-1. Teimme voittomaalin pelin viimeisellä minuutilla :D Paljon paikkoja oli tuota ennenkin mm. 2 ylärimaa ja 1 tolppa, mutta hyvä että maali tuli edes viimetipassa. Pelasin täydet minuutit oikeana puolustajana ja topparina. Polvet on taas kerran verillä kovan nurmikon jäljiltä, mutta siitä ne taas paranee. Kentät on Uudessa-Seelannissa yleisesti ottaen loistokunnossa ja niillä on kiva pelata. Ainoa ärsyttävyys on, että samoilla kentillä pelataan krikettiä ja keskellä kenttää on usein todella kova kaistale, jossa krikettipelaajat heittävät ja lyövät palloa. Tuolla kovalla alustalla on tosi vaarallista pelata. Viimekin pelissä minulta lähti jalat alta, kun nappulat eivät lainkaan pidä siinä kohtaa (kuin luistinradalla juoksentelisi :( ). Tänään on jo seuraava sarjapeli Wellington Unitedia vastaan, toivottavasti pelataan hyvin.

Junnujoukkueen valmennus on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin, tosin en ole yhtään varma olenko valinnut oikeita pelaajia joukkueeseen. Parhaimmat pelaajat on tietysti helppo tunnistaa, mutta kohtalaisista/heikoista pelaajista on paljon vaikeampi sanoa ketä pitäisi ottaa mukaan. Huomenna junnuilla on harjoituspeli, tosin aika moni pelaaja on perheensä kanssa pääsiäislomalla. Saadaan juuri ja juuri joukkue kasaan. Joukkueessa on nyt 15 pelaajaa ja vielä pitäisi yksi pelaaja pudottaa pois. D: En tykkää..

Kotiintulo alkaa pikkuhiljaa häämöttämään ja olenkin parina yönä nähnyt unta, että olin koneessa matkalla Suomeen. Vielä kuitenkin 2,5 kuukautta aikaa väännellä viimeiset harkkatyöt, tentit, pelailla futista ja mikä tärkeintä nauttia Wellingtonissa elelemisestä. Syksy on pikku hiljaa tulossa, merkkeinä siitä pimeän tulo melko aikaisin (n. klo 6) ja auringon laskettua ilma muuttuu tosi vilpoiseksi. Sisällä kämpässä on kylmää lähes päivin öin, koska täällä harrastetaan ohuita seiniä ja ikkunoita eikä kämpässä ole minkäänlaista lämmitysjärjestelmää (jos uunia ei lasketa ;)).