Varattiin juuri Kaisan kanssa skydive ylihuomiseksi. :D Ensi lauantaina 13.1.2007 klo 11.30 matkaamme Lake Taupon lentokentalle ja saan salliessa kiipeamme pikkuruiseen potkurikoneeseen, nousemme 12000 feettiin ja hyppaamme Tandem-hypyn, emme tietenkaan yhdessa vaan molemmilla kokeneet ohjaajat selassaan. Kaisaa taitaa jo vahan jannittaa (ihan vahan vaan... :)), minuakin kyl mutta en halua viela ajatella asiaa sen kummemmin. Hypyssa ehtii vapaapudotusta kertya mukavat 45 sekunttia :).

Koko matkan mittainen vasytystaktiikka puri siis loisteliaasti Kaisaan ja alun eparoinnin jalkeen saan siis lentokoneeseen kaverin mukaan. Reissussa olen joka paiva ahkerasti puhellut Kaisalle hypysta ja pikkuhiljaa ajatus upposi ;). Kaisa: Onhan se nyt tehtava joskus elamassa ja miksei sitten nyt... :) Noin puhuu rohkea Kaisa ;).

Niin kuin monesti aikaisemmin olen jo todennut uudessaseelannissa saa vaihtelee todella satunnaisesti. Saatiedotuksia ei kannata juurikaan kuunnella.. Viikko sitten Wellingtonissa oli yhta kylma kuin mita taalla on talvella: kovaa tuulta ja reilusti alle 15 astetta lamminta. Takkia ja muita lampimia vaatteita sai vetaa paalle ja hanskoja kateen. Nyt tilanne on aivan toinen: Aurinko paistaa, tuuli on mukavan leppoista ja on yli 25 astetta lamminta. Shortseilla, t-paidalla ja jandalsseilla parjaa mainiosti. Sana jandals tulee sanoista Japanese Sandals. Aikoinaan varvastossut tuotiin Japanista tanne ja ne saivat sitten nimen jandals. Nykyaan tuota ei kuitenkaan kukaan enaa kayta.