Laskuvarjohypyn jalkeen lahdettiin jatkamaan matkaa kohti pohjoissaaren itarannikkoa ja Taurangan kaupunkia. Taurangassa eipa kummoisempia samana iltana puuhailtu, myhailtiin molemmat viela hypyn jalkitunnelmissa. Seuraavana aamuna varattiin tunnin heppailuretki laheisessa hevospaikassa. Kamalaa! ;) En ole koskaan ennen edes koskettanut heppaa ja nyt minut laitettiin ilman minkaanlaista ohjeistusta ISON hepan selkaan, joka viela kaikenlisaksi ei totellut ollenkaan. Kaisa kylla yritti opastaa, mutta enhan mina sen perusteella mitaan osannut. Heppa teki mita tahtoi. Kaisan kommentti: Antti parjasi tosi hyvin verrattuna siihen, miten vahainen heppailukokemus oli pohjalla ja ne antoi Antille varmaan tallin itsepaisimman hevosen, joka oli viela laiska. Ainoat ohjeet, jotka retken vetajalta sain oli: veda ohjasta oikealla kadella niin heppa kaantyy oikealle ja sama vasemmalle... :O (Kaisa: Saara: !!!)

Heppailu oli kuitenkin kiva "extreme" kokemus. Jannitti paljon enemma kuin laskuvarjohyppy. Puristin koko tunnin ohjia ja pelkasin etta heppa lahtee ravaamaan ja heittaa minut selasta. Onneksi heppa ei lahtenyt ravaamaan kuin pari kertaa ja pelastyin vain vahan. Yksi pisin tunti elamassani.. enka ole koskaan ollut yhta iloinen tallit nahdessani ;) Lisaksi hepoista sain nappyloita, nena meni ihan tukkoon ja vahan hengitystietkin, mutta hengissa selvisin :) wuhuu! (Antti oli tosi rohkea, kun suostui puolipakotettuna heppailemaan. :))

Taurangan lahella kiivettiin Mt Maunganuin vuorelle, josta oli hienot nakymat alla olevalle (surffi)biitsille ja muualle ymparistoon. Matkalla oli myos lampaita, mutta ne eivat halunneet tehda tuttavuutta meidan kanssa. Juoksivat vaan pakoon :( Taurangasta ajomatkalla kohti Coromandelia kaytiin Hot water beachilla, jossa kuoppia kaivamalla voipi loytaa kuumia lahteita. Ei alettu kuitenkaan kaivelemaan. Lahistolla oli myos Cathedral Cove - reika kalliossa, joka oli aika hienon nakoinen. Henkilokunta-laulua (teekkarit tunnistanee) lauleskellen (omin sanoin) ajettiin Coromandeliin, jossa oltiin aivan katkipoikki ja vasyksissa rankan paivan jalkeen.

Tanaan ajettiin Aucklandiin ja kaytiin katsomassa mun vanhoja asuinsijoja ja nyt kirjoitellaan entisen kampukseni kirjastossa.. Kaisan kommentti: Kivalta nayttaa tama kampus, uusia taloja ja mukavannakoista! :)