Tänään palautin viimeisen tämän kevään harkkatöistäni. Tuntuu hyvältä, koska nyt voin ottaa vähän aikaa ihan rennosti. Vielä on kolme tenttia 1.11, 10.11 ja 13.11, mutta niihin on vielä niin paljon aikaa, että en jaksa vielä aloittaa lukemista. Sen sijaan lainasin kirjastosta Pekka Himasen The Hacker Ethic -kirjan, joka vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. International Relations kurssilla tenttiin tulee 15 kysymystä, joista vaan 4 pitää vastata :o Täysin käsittämätöntä valinnanvapautta. Periaatteessa ei siis tarvitse lukea kuin noin viisi aihealuetta kunnolla. Aiheet kyllä on aika laajoja, joten kyllä siinäkin sitten lukemista on.

Lähiaikojen suunnitelmia: tänään menen Simonin, Tobin ja Holgerin kanssa johonkin raflaan kunnon pihville (kuulemma ovat isoja ja maittavia) :P Huomenna suunnitelmissa on mennä grillailemaan eräiden vaihtareiden luokse. Ja sitten sunnuntaina lähdetään vaihtareiden kanssa koulun kustantamalle kajakkiretkelle. Siinä tämän viikonlopun suunnitelmat: rentoa oleilua ja touhuilua pitäisi siis olla tiedossa.

Ensi viikolla on vielä pari luentoa, mutta ei sitten muuten mitään ihmeellistä. Ensi viikon perjantaina suunnitelmissa on lähteä kiertämään autolla Uuden-Seelannin pohjoisosia (3-4 päiväksi). Siellä pitäisi olla kaikenlaista nähtävää.