Viimeinen ilta Airlie Beachissa keskiviikkona meni oikein mukavasti saksalaisen Friedrichin ja kahden brittityttosen Beckyn ja Bobbyn kanssa. Istuskeltiin hostellin alakerran suositussa baarissa ja kaytiinpa pyorahtamassa tanssilattiallakin. Nukkumaan paastiin noin yhden tienoilla eli sopivan aikaisin seuraavan paivan matkustusta ajatellen.

Herasin torstaina kahdeksalta pakkasin kamat ja suuntasin kohti bussiasemaa. Bussissa sitten vietin seuraavat 10 tuntia kohti Cairnsia. Matka meni kylla yllattavan nopeasti (katsottiin Independence Day ja Ghost), mutta koko paivan aikana en syonyt muutakun 2 tomaattia, yhden sampylan ja pringleseja. Saavuttiin Cairnsiin 7 jalkeen, josta otin ensimmaisen paikalle saapuneen hostellibussin hostelliin, joka oli hieman kaupungin ulkopuolella. Taalta ei sitten ruokaa tahtonutkaan loytya ja iltapalaksikin tuli vedettya vaan leipaa ja yksi kokis. Syomattomyyteen tosin tottuu eika aamulla tuntunut olevan kauhea nalka. En halunnut jaada asumaan kaupungin ulkopuolelle vaan muutin sitten kaupunkiin toiseen hostelliin. Ruokaa sain kuitenkin tanaan vasta 2:n aikaan. Oli kylla nalka. Perus makki ateria tuli vedettya kun ei itse huvittanut kokkailla. Illalla pitanee nauttia viela jotain muutakin...

Hostellissa on toissa 2  suomalaista Sanna ja Jussi. Heidan ja joidenkin muiden hostellin asukkien kanssa olisikin tarkoitus lahtea tanaan viettelemaan iltaa. Sunnuntaiksi varasin sukellusreissun Great Barrier Reefille :D Sellaisia kuulumisia talla eraa. Tanaan oli tosi kuuma paiva, reippaasti yli 30 astetta!