Hiphei, tänään voitettiin Chatham Cupin ensimmäinen ottelumme lukemin 11-0 (5-0). :D Kyseessä siis Suomen Cuppia vastaava kilpailu. Joukkue oli siis selkeästi meitä heikompi, mutta täytyy sanoa että pelasimme myös tosi hyvin. Olin joukkueen kapteeni ja pelasin puolustavana keskikenttäpelaajana kun varsinainen kapteenimme on edelleen sairaana (ja ikävä kyllä taitaa olla vielä vähän aikaa..). Syötin kaksi maalia ekalla puoliajalla ja tein itse 3 ottelun viimeisen 20 minuutin aikana. :) Ensimmäisessä tekemässäni maalissa pääsin yksinläpi hyvän syötön seurauksena ja laitoin pallon sisäsyrjällä maalin vasempaan alakulmaan veskarin jalan vierestä. Toisessa maalissa riistin pallon pakilta rankkarialueen sisällä ja laitoin pallon samaan alakulmaan. Viimeisessä maalissa pelikaverit olivat ystävällisiä ja antoivat minun laukoa rankkarin sisään, jotta saan hattutempun kasaan. Kohteena jälleen vasen alakulma.. Peli meni siis tosi hyvin ja luulen että saan jatkossa omaksi ilokseni pelata enemmänkin keskikentällä..

Ennen omaa peliä valmensin lukiolaispojat 5-2 voittoon. Oltiin 2-0 häviöllä pelin ekalla puoliajalla, mutta tultiin tasoihin ennen taukoa ja toisella puoliajalla pelattiin jo paljon paremmin. Oli kiva valmentaa pojat voittoon, harmi vaan että tämä taisi olla viimeinen peli johon pääsen, koska loput pelit taitavat olla päälekkäin omani kanssa.

Hyvä futispäivä siis tänä lauantaina. :)