Voitettiin taas peli viikonloppuna ja pelattiin tosi hyvin. Kaikki meidan maalit teki meidan karkipelaaja, jolla oli siis loistelias pelipaiva. Hallittiin pelia tosi kylmassa saassa alusta loppuun.. pelin aikana satoi ja tuuli eika edes juoksentelu kentalla auttanut lammittamaan. Pelasin topparina koko pelin, mika sujui oikein hyvin, mutta sain pari haavaa huuleen vastustajan kyynerpaasta ja sen lisaksi pari pienta ruhjetta jalkoihin jotka paranee parissa paivassa eli ei mitaan vakavaa.

Jalkapallon pelaaminen on taalla erityisen mukavaa muutamien seikkojen takia: 1) kentat on loistavassa kunnossa ja niita on taalla tosi paljon 2) peliasut (sukat, pelipaita ja shortsit) tuodaan meille pukukoppiin pestyina, ei siis tarvitse itse raahata niita kotiin ja takaisin 3) pelien jalkeen joukkueilla on tapana keraantya kotijoukkueen klubitalolle oluselle ja kuuntelemaan joukkueiden mietteita otteluista. Muutenkin touhu on sosiaalisempaa kentan ulkopuolella kuin mita se on yleensa suomessa. Miinusseikkana taytyy mainita etta tuomarit ovat surkeita, ja vaikka pelaamme uuden-seelannin 3. korkeimmalla sarjatasolla, otteluissa ei ole rajamiehia.

Sain uuden modeemin kuten jo kerroin, mutta jostain syysta en paase nyt ollenkaan kotoa nettiin :( Soitin tanaan kysyakseni mika mahdollisesti on vialla, mutta tekninen tuki ei toistaiseksi osannut auttaa. Ottivat numeroni ja jonkun insinoorin piti tanaan soittaa takaisin, mutta eipa sitten soittanut. Taytyy taas huomenna ottaa yhteytta. Jos he eivat osaa ratkaista ongelmaa pitaa varmaan yrittaa irtisanoa sopimus ja olla loppuaika ilman nettia kotona. Koululle voi tuoda kuitenkin oman koneen ja kayttaa langatonta nettia tai sitten kirjoitella nailta koulun koneilta.