Tanaan olin jalleen surffaamassa samojen ohjaajien kanssa kuin eilen ja hauskaa oli jalleen kerran. Aallot olivat tanaan viela eilista parempia. Sain hieman eilista pienemman surffilaudan, joten aluksi silla surffaaminen tuntui epavakaalta, mutta pikkuhiljaa sujui paremmin ja paremmin. Tosi raskasta vedessa melominen ja aaltojen kiinni saaminen kyllakin on. Silloin kun surffaaminen onnistuu, niin on tositosi hauskaa. Ehka vaikeus tekee hommasta niin mielenkiintoista. Voisin tottua helposti tammoiseen rentoon ja huolettomaan elamaan. Taalla kenellakaan ei ole kiire minnekaan, ihmiset ovat iloisia ja ystavallisia jne.

Eilen illalla voitimme baarista Johannalle ilmaisen surffitunnin, jolle Johanna menee huomenna. Baarissa oli kilpailu, jossa piti kerata tietty yhdistelma kolikkoja 5 dollarin edesta ja toimittaa se mahdollisimman nopeasti kilpailun vetajalle (esim. 4 *1dollarin ja 2 *50sentin kolikot). Ryhmaydyttiin ruotsalaisen, itavaltalaisen, brasilialaisen ja kanadalaisen jatkien kanssa, jotta varmasti loydettaisiin sopiva yhdistelma taskunpohjalta loytyvista kolikoista ja voitimme siis kisan. Sitten paatettiin, etta Johanna saa surffitunnin, koska ei ole viela surffannut, jos ostaa ryhmalle kannun kaljaa. Kilpailun palkintona oli surffitunnin lisaksi kannu olutta, joten 5 dollarin panostus siihen ei ollut kauhean paha. Huomenna nahdaan sitten kuinka surffaaminen siskolta sujuu. Erittain hyvin uskoisin :) Itse menen huomenna yhden brittityton kanssa surffaamaan, joka oli tanaan ja eilen samoilla surffitunneilla kanssani.

Perjantai-iltana lahdemme siirtymaan kohti Sydneyta yobussilla, joka kestaa n. 13 tuntia. Saastyypa yhden yon majoituskustannukset. Toivottavasti paasen surffaamaan myos Sydneyssa ja Melbournessa!