Pelattiin valitettavasti masentava tasapeli viimeisessa ottelussa, joka meidän olisi pitänyt ehdottomasti voittaa... Pelasin ekan puoliajan topparina ja oltiin puoliajalla häviöllä 1-0. Puoliajalla sanoin valmentajalla että jos haluat voittaa peli laita minut keskikentälle. Olin tosi turhautunut koska topparina ei voi kauheasti vaikuttaa sekä hyökkäys että puolustuspeliin.. Valmentaja laittoi minut toiselle puoliajalle keskikentälle ja pelattiin tosi hyvä toinen puoliaika.. Päästiin 1-1 tasatulokseen ja hallittiin totaalisesti peliä, mutta ei aivan saatu toista maalia aikaan.. Jäi kuitenkin hyvä mieli hyvän toisen puoliajan ansiosta.

Pelin jälkeen sain joukkuekamuilta kaksi marist-paitaa kotiin vietäväksi :) Illalla oli sitten jäähyväisbileiden aika. Meillä oli naamiaisbileet teemalla heroes ja itse pukeuduin ritari ässäksi :DD Oli tosi hauskaa viettää viimeinen ilta jengikavereiden kanssa. Kaikki kamut olivat pukeutuneet erinomaisesti ja sain lukuisia hauskoja muistokuvia.. Tämän joukkueen/seuran takia haluaisin melkein jäädä Wellingtoniin asustelemaan. Alunperin tarkoitus oli pelata täällä futista vain jotta pääsisin hyvään pelikuntoon ennen kuin palaan suomen viheriöille, mutta lopulta kiinnyin tähän joukkueeseen tosi paljon ja nyt on vaikeaa jättää joukkue..

Kohta jonkun pitäisi tulla tarkastamaan tää kämppä ja antamaan mulle takaisin kämpän takuurahat... muutoin olisin nukkunut vielä pari tuntia pitempään.. :p