This week's football update:

Tiukka peli takana yhta sarjan parhaita joukkueita vastaan. Vastustaja pelasi tosi fyysista, valilla rumaa pelia, mutta onnistuttiin pitamaan oma maali puhtaana ja tekemaan yksi maali. Vastustajalla ei ollut montaa maalintekopaikkaa ja meilla oli lukuisia joten siina mielessa oikeutettu ja tarkea voitto. Pelasin topparina n. 60 minuuttia. Ensimmaisen kerran valmentaja otti minut vaihtoon pelissa. En pelannut erityisen hyvin enka huonosti ja ennen vaihtoon tuloa sain vastustajan kyynerpaasta suuhun. Siina syita vaihtoon ottoon.. Ollaan sarjassa jaetulla 1. sijalla ja kaksi seuraavaa joukkuetta on 5 pistetta perassa. Sarjan ensimmainen kierros on nyt ohi ja nyt alkaa sarjan toinen kierros eli pelataan toistamiseen samoja joukkueita vastaan. Toistaiseksi ollaan paastetty sarjassa vahiten maaleja eika olla havitty yhtaan pelia. Ensi torstaina saadaan taas treenien jalkeen suklaakakkua :p (aina kun voitetaan ilman etta paastetaan maaleja saadaan tuo palkinto :D)

Eilen joukkuekaverilla oli synttaribileet ja menin sinne monien muiden joukkuekavereiden kanssa juhlistamaan. Hauskaa oli jalleen viettaa aikaa kamujen kanssa. Tosi kiva saada joukkuekavereilta tunnustusta omasta pelista ja jatkuvasti sanovat etta jatan aukon joukkueeseen kun lahden. Taidan olla nyt joukkueen kapteeni siihen asti kun lahden kun alkuperainen kapu on vakavan sairauden kourissa ja poissa kuvioista koko kauden. Eilen illalla oltiin ensin Daven kampilla ja myohemmin jatkettiin kaupungille pyorimaan. Kotiin makkarin kautta aamukolmelta.

Tanaan meilla oli uimahallilla aamutreenit jotta saadaan eiliset rasitukset pois jaloista huomista chatham cupin ottelua vastaan.  Vesijuoksentelua, venyttelya ja lopuksi porealtaassa chillailua.. Taman jalkeen mentiin muutaman joukkuekaverin kanssa pizzalle. Uudessa-seelannissa on pari loistavaa pizzaketjua, joita tulee suomessa ikava ;). Huomenna pelataan kotikentalla uudenseelannin ylimmalla sarjatasolla pelaavaa joukkuetta vastaan, joten kova peli tiedossa. Kiva kuitenkin paasta kokeilemaan, mika taman sarjatason joukkueiden taso oikein on. Ei missaan nimessa tule vastaamaan suomen veikkausliigaa..