Lyhyesti: Hävittiin 3-1, venäytin reisilihaksen ja sain lukuisia haavoja :(

Mutta ei koko tapahtuma nyt aivan noin synkkä kuitenkaan ollut. Sää oli mitä mainioin (oikeastaan liian kuuma pelaamiseen, mutta ei pidä valittaa kun Wellingtonissa sattuu olemaan kunnon kesäsäät) ja pelipaikka oli hieno (hyvä nurmikenttä, hienolla paikalla vuorten/kukkuloiden ympäröimänä). Ennen peliä saatiin vetää niskaan upouuden näköiset pelisukat, -shortsit ja -paidat. Tarjolla oli myös sukkateippiä ja vaseliinia, jonka käyttötarkoitus ei selvinnyt minulle vasta kun pelin jälkeen - kerron myöhemmin..

Pelin alku oli aika katastrofi. Vastustaja oli tosi hyvässä kunnossa (pelaa sarjatasoa meitä ylempänä) ja minä ja monet muut pelaajat olivat aivan pihalla niiden pyörityksessä. Peli olikin aika nopeasti 1-0 meidän topparin harhasyötön jälkeen. Keskikentällä en tiennyt yhtään ketä pitää tai mitä tehdä. N. 10min pelin jälkeen topparimme loukkaantui ja minut siirrettiin toppariksi ja vasta tässä vaiheessa pääsin kunnolla peliin mukaan kun tiesin mitä pitää tehdä. Peli alkoikin tasoittua ja saatiin vähän rivejä kuntoon. Ekan puoliajan aikana vasen etureiteni alkoi kuitenkin jäykistyä jonkunnäköisen venähdyksen johdosta ja kipu kasvoi kovien spurttien takia. Puoliajalla olikin pakko pyytää valmentajaa ottamaan minut vaihtoon tai vammautuisin vakavammin. Tämän vuoksi pelattiinkin toisen puoliajan alku vajaalla, kunnes saatiin yksi kaveri paikkaamaan.

3-1 tulos ei loppujen lopuksi ollut huono selkeästi parempaa vastustajaa vastaan. Reisivamman lisäksi sain pelistä lukuisia haavoja kotiin vietäväksi. Meidän joukkueen fysioterapeuttityttö kysyikin miksen laittanut jalkoihini vaseliinia ehkäisemään nurmikon aiheuttamia haavoja.. Sanoin/kysyin: ai sitä vartenko meillä on tuolla vaseliinia, ei meillä suomessa semmosta... :) Aina oppii.. Toivon että reisi paranee muutamien päivien, viim. viikon kuluessa. Mutta vaikea loppujen lopuksi sanoa. Kivaa oli kuitenkin pelata ja odotan innolla seuraavaa peliä mihin pääsen :D