Jeeeeeeeee pääsen ensi viikonlopuksi lumilautailemaan pohjoissaarella olevalle vuorelle. Opiskelijajärjestö järjestää sinne reissun ensi perjantaista sunnuntaihin ja tänään selvisi, että pääsen mukaan reissuun. Kyyti järjestyy ilmeisesti opiskelijoiden autoilla ja minibussilla. Tuttuja mukaan ei lähde muita kuin Lars, jolle järkkäsin tänään myös paikan reissuun. Kahden yön majoitus maksaa 17 euroa, mutta muista kuluista en juurikaan tiedä. Täytyy vaan mennä ja katsoa ;) Muutenkaan en tiedä matkasta enkä paikasta yhtään mitään. Ilmeisesti vuori on n. 4 tunnin ajomatkan päässä, mutta en tiedä mihin aikaan olemme lähdössä tai palaamassa. En tiedä myöskään ketä muita on lähdössä tai millaiset rinteet kyseisellä vuorella on. Ehdottomasti parhaat laskettelupaikat olisi eteläsaarella, mutta sinne päästäkseen pitäisi varata vähän enemmän aikaa ja rahaa.

Pääsin siis eroon taudistani. Ruoka maistuu taas, mutta alkuviikon olen silti syönyt vielä hyvin varovaisesti. Tänään kävin näyttämässä essee-draftiani professorilleni. Huh, oli aika tiukka käynti. Professori on kyllä mukava, mutta erittäin vaativa. Jokainen kappaleeni esseessä sai punakynää. Opin samalla kyllä paljon siitä, miten täällä pitäisi esseitä kirjoitella ja mitä sanoja ei tulisi käyttää (some, many, all...). Otsikoita ei tulisi käyttää yhtäkään, mutta sain luvan muutamaan isoon, jos välttämättä haluan niitä sinne tunkea. Ehdin palauttaa jo yhden esseen, jossa minulla oli otsikoita ja väliotsikoita.. hups. Toivottavasti eivät rankaise liian ankarasti. Näyttäisi siltä, että täällä ei ainakaan paljon vitosia vedellä. Työn alla oleva esseeni pitäisi olla valmis ensi keskiviikkoon mennessä, joten laskettelureissun takia minulla tulee hieman kiirus.

Proffa käynnistä vielä. Aivan lopuksi proffa sanoi: "You will do fine because you have guts." En oikeastaan tiedä mitä tuo tarkoitti tai mihin se perustui, mutta siitä tuli hyvä mieli.