En vielä kauheasti tiedä mitä kaikkea aion touhuta piiitkän kesäloman aikana, mutta seuraavassa jotakin ääriviivoja seuraavan kolmen kuukauden suunnitelmista:

22.11. Kello 7.30 lähtee lento Aucklandista kohti Australian Brisbanea. Tästä alkaa siis viiden viikon seikkailuni Australiassa..

24.11. - 4.12. Luultavasti reissailen ensimmäiset kaksi viikkoa Brisbanesta pohjoiseen ja takaisin. Tavoitteena olisi käydä vilkaisemassa ainakin Great Barrier Reef. Toivottavasti pääsen sukeltamaan ja mahdollisesti myös surffaamaan.

5.12. Siskoni tulee Brisbaneen - täytyy mennä kentälle vastaan ja järjestää majoitus väsyneelle matkustajalle :)

6.12. - ~15.12. Matkustellaan siskon kanssa Brisbanesta etelään kohti Sydneyä ja Melbournea. Toivottavasti tälläkin välillä pääsen surffaamaan. Toivottavasti pysyn laudan päälle ;)

~15.12. - 20.12. Vietettäneen muutama päivä Sydneyssä ja Melbournessa.

21.12. Sisko lähtee jouluksi kotiin Melbournesta.

22.12. - 27.12 Joulun viettoa Sydney - Melbourne akselilla.

28.12. Ystäväni Kaisa tulee Sydneyyn.

29.12. - 1.1. Uuden Vuoden viettoa Sydneyssä.

1.1. Lento Sydneystä Wellingtoniin.

3.1. - 10.1. Seikkailua Uuden-Seelannin eteläsaarella vuokra-autolla. (Automaattivaihteet, luksus! Vaihteiden vaihtaminen vasemmalla kädellä on tosi outoa :o)

10.1. Auton ja saaren vaihto. (Auton vaihdon ansiosta ei tarvitse kuskata autoa lautalla yli eteläsaarelta pohjoiselle --> säästetään rahnaa :D)

10.1. - 17.1. Autolla seikkailua ympäri pohjoissaarta. Suunnitelmissa kenties laskuvarjohyppy, mutta katsotaan nyt sitten uskaltaako. Kaisa haluaa heppailemaan...

18.1. Kaisa lähtee takaisin Suomeen Aucklandista.

19.1. - ~22.1. Mahdollisesti Joelin luokse Paihialle (Aucklandista kolmisen tuntia pohjoiseen).

~22.1. - ~19.2. Ennen lukukauden alkua on vielä reilu kolme viikkoa aikaa matkustella, mutta tälle välille suunnitelmia ei oikeastaan ole. Yksi vaihtoehto on mennä kyläilemään parin tutun luokse Gisborneen.

~20.2. - 26.2. Tässä välissä pitäisi varmaan selvittää missä tulen toisen lukukauteni täällä opiskelemaan. Toivon, että se on Wellington. Jos näin on, niin sitten pitää varmaan etsiä kämppä ja muuttaa Wellingtoniin.

26.2. Lukukausi alkaa. Kesäloma ohi :( Luultavasti olen köyhä kuin kirkonrotta, mutta lukuisia kokemuksia rikkaampi rotta :)

//Yhteyttä minuun voi ottaa kesälomani aikana sähköpostitse, tekstiviestitse ja tietysti kirjoittelemalla kommentteja blogiin.