Viikonlopun jalkapallokuulumiset:

Pelattiin sarjan jaetulla karkisijalla ollutta joukkuetta vastaan ja voitettiin suvereenisti 3-0 \0/

Ekalla puoliajalla pelattiin toistaiseksi kauden parhainta jalkapalloa ja tehtiin myos kaikki kolme maalia. Tokalla puoliajalla keskityttiin lahinna pitamaan oma paa puhtaana vaikka muutamia hyvia paikkoja oli myos silloin. Pelasin topparina koko pelin ja tein meidan toisen maalin kulmapotkusta. :D Leikkasin rangaistusalueen ulkopuolelta etutolpalle ja puskin pallon maalin oikeaan ylanurkkaan. :) Kauden hienoin maalini toistaiseksi. Valmentajakin oli tosi tyytyvainen meidan peliin eika sen edes tarvinnut stressata matsissa ollenkaan, mika on hyvin harvinaista. Oma peli tuntuu paranevan koko ajan ja pelikaverit pyytavat minua jatkuvasti jaamaan tanne kauden loppuun asti.

Uudenseelannin ja Suomen eroja jalkapallossa: kun Suomessa joudun paaasiassa maksamaan jalkapalloilemisesta, niin uudessa-seelannissa jotkut joukkueet voisivat jopa maksaa minulle pelaamisesta. (mm. Naenaen karkipelaaja, jota vastaan pelasin tanaan saa kuulemma rahaa pelaamisesta vaikka kaveri oli taysin onneton kentalla..)

Muita kuulumisia: Wellingtonissa on kaynnissa komediafestivaalit ja eilen kaytiin Davidin, Emman ja Jeffin kanssa katsomassa stand-up show. Hauskaa oli, jalkimmaisen kaverin esitys perustui lahinna eri englannin aksenttien imitointiin ja pilkkaamiseen: kohteina olivat mm. uusi-seelanti, aussi, jenkki, skotti, irkku, ja saksalaisaksentit. Omansa saivat myos Schwartzenegger ja Stallone. Hauskaa huomata kuinka natiivit englanninkieliset pilkkaavat toistensa aksentteja, ei siis niin valia jos oma kuulostaa myos hassulta. :)