Joulu onkin kohta jo ovella. Kiitos kaikille kommentoijille jouluterveisista. Samoin kaikille blogissa pistaytyjille oikein lamminta ja hyvaa joulua! Muistakaa rentoutua ja nauttia joulupaivista! :D

Eilen toissa meni ihan hyvin. Ei mitaan ihmeellista hommaa: kirjojen jarjestelya, lajittelua ja kantamista hyllyihin. Valilla pakkasin myos asiakkaiden kasseja. Paiva (6tuntia) meni nopeasti touhuillessa. Taukoja kun ei tullut pidettya, niin vasytti kylla tyopaivan jalkeen, mista olin vahan yllattynyt. Tuleepa edes vahan rahaa matkabudjettiin, joka ylittyy niin helposti jatkuvasti.

Niin, huomenna olisi sitten jouluaatto.. Ei hajuakaan, mita tulen tekemaan. Ei tunnu joululta, ei sitten tippaakaan, joten ei silla niin valia mita huomenna tapahtuu. Taalla oli pari paivaa kunnon helleaalto, mutta nyt on taas kylma. Farkut ja pitkahihanen pitaa vetaa paalle jos ulos tahtoo. Aika nopeasti saa taallapain tuntuu vaihtelevan. Tietysti kuumin paiva osui juuri tyopaivalleni eika kaupassa ollut ilmastointia.