Huomenna on harjoitusottelu jossainpäin Wellingtonia. Minut laitettiin pelaamaan ykkösjoukkueen keskikentän keskelle. Valmentaja suosii ulkomaalaispelaajia eikä tykkää uusiseelantilaisista lainkaan ja ainakin muiden jätkien mukaan ulkomaalainen passi riittää ykkösjoukkueeseen pääsemiseen.. Tämä aiheuttaa tietysti pientä kitkaa ykkös ja kakkosjoukkueen, kiwien ja ulkkareiden välillä. Toivottavasti ei liikaa.. Mitä nyt olen pelikavereiden juttuja kuunnellut, niin valmentajamme tuntuu olevan aika arvaamaton ja tie ykkösjoukkueesta kakkoseen ja toisinpäin voi olla aika lyhyt. Eli jos pelaan huomenna huonosti, niin voin helposti löytää itseni kakkosjoukkueen vasemman puolustajan paikalta hyvin äkkiä..

Torstain treenit menivät oikein mukavasti ja olivat paljon kevyemmät kuin tiistaiset, joten pysyin jossain määrin jo mukanakin. Kengät eivät vielä aivan ole jalkaa asettuneet, varpaita hieman vielä ahdistaa ja yksi hiertymäkin on tullut, mutta eiköhän se siitä.. Treenien jälkeen menin muutamille olusille pelikaverien kanssa mikä oli mukavaa.

Joukkueessa on yksi brassi, joka ei puhu englantia juurilainkaan.. aloinkin hieman opettelemaan portugalia, jotta voin sanoa kaverille edes muutaman sanan. :))