Pitaa tahan alkuun kertoa yksi juttu minka unohdin mainita aikaisemmin. Kun lennettiin siskon kanssa Sydneysta Melbourneen pommimiehet pysayttivat minut. Kysyivat aluksi etta sahan olet varmaan ollut tammoisessa ennenkin, kuin olisin paatunutkin rikollinen. Sanoin etta een, mika taa on. Loivat sitten paperin kateen, jossa luki, etta tama on pistokoe pommien etsimista varten ja osallistuminen on vapaaehtoista, mutta jos ei suostu ei paase minnekaan. Suostuin siis pitkin hampain ;) Tutkivat laukun ja minut hassuilla laitteilla ja se sitten siita.

27. paiva tuhlasin heti kaikki palkkarahat joulualeen.. hupsista. No ei se mitaan se oli arvattavissa. SItten odottelin yojunan lahtoa ja matkasin Sydneyyn. Matkalla ei tapahtunut ihmeempia. Sydneyssa odottelin sitten aamulla muutaman tunnin Kaisan saapumista. Suunnattiin meidan hotelliin (tosiaan hotelli, mutta dormihuoneilla). Pyorittiin eilen vaan Sydneyn keskustassa..

Tanaan matkattiin Blue Mountaisille paivaretkella. Nahtiin hienoja maisemia, paastiin silittelemaan koaloja ja kenguja ja nahtiin monia muita hauskoja elukoita, ja retki paatettiin pienella jokicruisella Sydneyyn. Koalat on tosi pehmeita :) Hauska reissu. Kun palattiin hotelliin nahtiin suureksi hammastykseksi lepakoita viereisessa puistossa. Ne oli vielapa tosi isoja :OO Ihmeellista..