En ole koskaan ollut näin iloinen passini näkemisestä. Passi tuli tänään kuriiripostina Immigration officesta reilun kuukauden seikkailun jälkeen. Työlupaa ei siis herunut, mutta pääsen sentään Fijille :D

Tänään palautin yhden harkkatyön ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Vielä kolme pitää vääntää seuraavan kahden viikon aikana ennen Fijiä. Onneksi edessä olevat esseet vaikuttavat helpommilta ja kuin juuri palauttamani. Essee, jonka juuri palautin käsitteli aihetta: What does it take to be truly entrepreneurial? Tuo ei ollut varsinainen essee kysymys, mutta tuota essee käsitteli. Entrepreneurship osoittautui terminä yllättävän vaikeaksi käsitellä, mutta nyt mulla on ainakin siitä mielipide ;)

Odotan huomiselta paljon! Menen, kuten aikaisemmin mainitsin, katsomaan ehkäpä maailman parasta rugbya, kun uudenseelannin ja australian maajoukkueet ottavat yhteen. Paikalla pitäisi olla jotain 45000 fanaattista kiwiä, joten tunnelmaa ei pitäisi ainakaan puuttua.

Tänään teen vielä vähän aikaa hommia ja viiden aikaan menen pelaamaan futsalia koululle. Pääsen taas vähän pyörittelemään aasialaisia opiskelijoita kentällä.