Aikani Cairnsissa alkaa olemaan nyt kortilla. Lentokone lahtee noin neljan tunnin paasta Brisbaneen, jonne siskoni on lentaa Suomesta. Cairnsissa oleskelu on ollut tosi hauskaa. Asuin taalla kolmessa hostellissa Serpent-nimisesta en tykannyt ensimmaisena iltana ja vaihdoin seuraavaksi illaksi Cairns City Backpackerssiin, joka oli ehka paras hostelli missa olen taalla ollut. Ei niinkaan fasiliteettien vaan leppoisan ilmapiirinsa vuoksi. Seuraavaksi illaksi tama hostelli oli kuitenkin taynna, joten kahdeksi vikaksi yoksi vaihdoin Caravella Backpackersiin, joka oli myos oikein mukava hostelli. City Backpackerssissa tapasin kaksi saksalaistyttoa, joiden kanssa tuli vietettya suurin osa ajasta taalla Cainsissa. Ei mitaan turhan rankkaa ohjelmaa: kuljeskelua ympari kaupunkia, laguunilla loikoilua ja sellaista leppoista ohjelmaa. Eilen kavin paivan sukellusreissulla Great Barrier Reefilla, mika oli ihan loistoreissu. Sukeltamista ja snorklailua kuten Great Barrier Reefilla tietysti pitaakin. Hienoja koralleja ja kaloja :)

Ainoa negatiivinen asia reissulla oli etta toinen tapaamistani saksalaisista (Sara) mursi varpaansa laivassa. Onneksi se oli vasta loppupuolella reissua, joten koko matka ei hanelta mennyt pilalle. Satamasta Saran hostellille oli ehka noin 1,5km:n matka, mika on aika pitka noin murtuneella varpaalla. Onneksi loydettiin satamasta hylatyt ostoskarryt ja kuskasinkin sitten Saran hostellille ostoskarryissa lapi Cairnsin keskustan vilkkaimpien katujen :DD Ihmisten ilmeet olivat nakemisen arvoisia. Kaikki naureskelivat. Taalla olisi hyvin voinut viettaa vahan pidempaankin, mutta aikataulu ei valitettavasti anna periksi. Jos joku suunnittelee reissua Australiaan, niin suosittelen paljon paljon 5 viikkoa pidempaa reissua, silla taalla kylla mielellaan viihtyisi kauemmin.

Ensimmaiset tenttituloksetkin tulivat. Hyvia uutisia toistaiseksi. Politics and Public Policy in NZ kurssista sain A:n, International Relationsista A-:sen ja luulen, etta Entrepreneurship, Innovation and Creativity kurssista sain B:n (luokan paras oli B+, joten ei tuokaan niin kauhean huono ole). Tyytyvainen siis taytyy olla toistaiseksi.