Lähetin jokin aika sitten sähköpostin uudenseelannin pääministerille kirjeen siitä, miksi vaihtarit ei saa työlupaa uuteenseelantiin kuten blogissakin mainitsin. Näköjään kirjeeni oli laitettu edelleen maahanmuuttoministerille, joka vastasi minulle. :) Kirjeessä kerrotaan lyhyesti, miksei vaihtareille tällä hetkellä myönnetä työlupaa (esim. siksi ettei vaihtarit opiskele mihinkään uudenseelannin qualificationiin (suomennos ei nyt tule mieleen :) )). Ministeri kuitenkin sanoi, että he ovat tarkastelemassa tuota säännöstä uudestaan ja oli passannut kirjeeni eteenpäin virkamiehille, jotka tarkastelevat säännöstä. Ei siis ehkä mennyt täysin hukkaan kirjeen rustaaminen. :D

Viime lauantaina pelasimme harkkamatsin Palmerston Northissa parin tunnin ajomatkan päässä. Voitettiin peli 3-1 tosin ei millään mahtavalla esityksellä. Sain pelata topparina koko pelin. Nyt on kaikki paitsi yksi tämän viikon harkkatöistäkin palautettu ja se viimeinenkin on käytännössä valmis ja palautan sen huomenna aamutuimaan. Nyt voi hetken levähtää harkkatöiden vääntämisestä. Hyvä niin kun on synttäritkin tulossa perjantaina.

Huomenna on ensimmäinen junnujen valmennustapahtuma tiedossa, tosin kyseessä taitaa olla vaan yleinen kokoontuminen ja briiffi siitä mitä meidän pitää junnujen kanssa tehdä. Tai en minä tarkalleen tiedä, voihan se olla että pääsee ihan jo vetämään treenejäkin.