Toistaiseksi tykkään Wellingtonista tosi paljon. Kaupungissa on mukavasti vilskettä, mutta kuitenkin joka paikkaan on helppo kävellä tai juosta. Tykkään myös taloista, jotka ovat mukavan vaihtelevia.. keskustassa on joitakin korkeita, mutta suurimmaksi osaksi kaupunki on melko matala ja viihtyisä. Lauantaina sain skottikämppiksen nimeltään David. Oli hauska saada seuraa ja hyvin taidetaan tulla juttuun. Heti lauantaina käytiin tutustumassa Wellingtonin yöelämään joka vaikutti suht vilkkaalta. Kivaa kun baareista pääsee kävelemään kotiin reilussa 5 minuutissa :).

David oli saanut uuteenseelantiin työluvan vaikka on tasan samassa tilanteessa kuin minä. :( Byrokratia on sitten ihanaa. Kuulemma maahanmuuttotoimisto Palmerston Northissa jakelee työlupia meikäläisille, mutta vastaavat Aucklandissa ja Wellingtonissa eivät.. Onko hieman ärsyttävää. Harkitsen tässä pirautusta Palmerston Northiin...

Tänään kävin ostamassa nappikset ja huomenna on ekat treenit :D. Kivaa! Tänäänkin tuli käytyä 45min lenkillä ja vielä kuntopiireiltyä päälle. Olen myös saanut hyvin normaalin ruokailurytmin takaisin päälle lomailun jälkeen ja tulee taas syötyä 4 kertaa päivässä :D.Tänään kävin myös vuokraamassa Da Vinci Coden videovuokraamosta, kun opiskelijat saavat sieltä maanantaisin videoita puoleen hintaan. Alle 1,5 euroa maksoi joten melko halpaa. Haluan nähdä leffan kun kirja tuli jo luettua..

Pistin myös viime vuoden koulukirjat myyntiin yhdelle uusiseelantilaiselle kirjamyynti saitille ja yhden kirjoista myin jo tänään. :)