*       *          *         *

    *         *          *  

*        *           *        *  

        *        *          *

HYVAA JOULUA SUOMI!

Joulu meni jo yhta nopeasti kuin tulikin. Jouluateriani oli tana vuonna todella herkullinen: paistettuja perunoita, kaksi herkullista pihvia, raikasta salaattia, majoneesia, isohko sampyla ja kolajuoma jailla. Kuulostaa paljon paremmalta kuin BigMac ateria ;) Kieltamatta mummun joulupoperoita tuli ikava. Tanaan ei ole kaupat auki, toivon etta edes makki on, koska muuten minulla ei ole mitaan syotavaa. Aamupalaksi sentaan sain maissihiutaleita ja paahtoleipaa.

Jouluaattoilta naytti ensin todella yksinaiselta, mutta lopulta loysin laheisesta hostellista ihmisia joiden kanssa viettaa aattoa. Aika erilainen joulu kuin mihin Suomessa on tottunut, mutta eihan siina mitaan. Taallapain joulua vietetaan varsinaisesti vasta tanaan eli joulupaivana. Minun pitaa vaihtaa hostellia 20 minuutin ratikkamatkan paahan, koska tassa hostellissa on tanaan taytta. Huomiseksi minulla ei olekaan sitten majapaikkaa. Ensimmainen vaihtoehto on kysya tamanpaivaisesta hostellista, jos niilla on joku sohva, jossa voisi viettaa yhden yon. Toinen vaihtis on menna muutamien tuttujen brittijatkien hostellihuoneen lattialle, mutta se on hieman kaukana tulevasta hostellistani. Katsotaan nyt mihin sita sitten paatyy. En huoli, kylla sita yhden yon viettaa missa vaan.

Huomenna on tyopaiva. Toihin pitaa lahtea laahustamaan  7 jalkeen aamulla ja toita on sitten 8-16. 27. paiva illalla lahdenkin sitten yojunalla kohti Sydneya, jossa vietan siita seuraavat 4 paivaa.