Meillä oli maanantaina preseason-turnauksen puolivälieräottelu. Reisi on vihdoin kunnossa, joten pääsin itsekin pelaamaan tunnin verran, jonka jälkeen olin niin puhki, että valmentaja otti minut vaihtoon. Pelasin sekä topparina että keskikentällä. Voitettiin peli uskomattoman taistelun jälkeen 3-1. Puolustettiin periaatteessa koko pelinajan ja vastustajan kaksi :o omaa maalia helpotti meidän urakkaa melkoisesti. :) Vastustaja oli paljon meitä parempi (rankattu turnauksessa kolmanneksi kun meidän ranking on 14.). Ensi sunnuntaina on luvassa turnauksen semifinaali. Taas astetta kovempi joukkue vastassa joten katotaan miten käy. Saatan joutua vaihtopenkille kun en ole vielä tarpeeksi hyvässä kunnossa :(.

Parin viikon päästä aloitan pikkupoikien valmentamisen. Saan oman joukkueen hoidettavaksi ja minun täytyy vetää ilmeisesti 2-3 harjoitusta viikossa. Töitä pitäisi olla kuusituntia/viikko ja palkkaa moisesta saan 22 dollaria tunnilta, mikä on uudessaseelannissa tosi hyvä. :)

Muuten elämään kuuluu nyt tämän ja ensi viikon ajan harkkatöiden vääntöä. Kaksi on jo melkein valmiina, yhden tekemisen olen jo aloittanut ja yksi vielä täysin lähtökuopissa. 2 viikon sisään kaikkien pitää kuitenkin olla valmiina palautuksia varten. Ei siis tylsää ole ainakaan.