Tänään pelasimme ensimmäisen kotipelimme Wellington Unitedia vastaan. Valitettavasti emme pelanneet kauhean hyvin ja tuloksena tasapeli paljon huonompaa joukkuetta vastaan. Tasapeliin päädyttiin lähinnä sen takia ettemme pystyneet tekemään yhtä maalia enempää lukuisista hyvistä tilanteista huolimatta. Pelasin täydet minuutit oikeana puolustajana ja tein myös ainokaisen maalimme \o/. En ole tehnyt maalia virallisessa ottelussa moneen vuoteen ja siksi maalin tekeminen tuntui erityisen mukavalta. Piirsin myös kuvan maalista, jotta saatte tietää miten tuo ihme oikein pääsi tapahtumaan.

504412.jpg

Selitys: meillä oli vapaapotku (valkoinen pallo oikeassa laidassa edustaa meidän vapaapotkun antajaa) läheltä kulmalippua. Minä tulin oikean puolustajan paikalta pyytämään palloa ja Vinnie (meidän brasilialainen vahvistus) syötti pallon minulle. Minä vetäisin pallon suoraan yhdellä kosketuksella kohti maalin takakulmaa ja suureksi yllätykseksi (ja iloksi) pallo meni tolpan kautta maaliin. Wuhuu! Seuraava ottelu on lauantaina, toivottavasti silloin otetaan voitto kotiin. Huomenna pitää mennä valmentamaan lukiopoikia harjoitusottelussa.

Muuta ohjelmaa pääsiäisenä: eilen ja tänään naapurin tytöt pakottivat minut ja kämppiksen Davidin katsomaan legally blond ykkösen ja kakkosen. Selvisimme urakasta kunnialla, omalla kohdallani varmaan siskon siedätyshoito on tepsinyt ja totuttanut minut katsomaan moisia ;D hehe..